Бившият футболист на ЦСКА Милен Петков разкри, че се е зарадвал 

...
Бившият футболист на ЦСКА Милен Петков разкри, че се е зарадвал 
Коментари Харесай

Милен Петков: Радостен съм за реконструкцията на Армията“

Бившият футболист на ЦСКА Милен Петков разкри, че се е зарадвал  на новината за реконструкцията на стадион " Българска войска ". Той заяви пред " Мач Телеграф ", че е има доста красиви мемоари от това оборудване, а също по този начин и показа упованията си за идния дуел на " алените " против Лудогорец.

" Надявам се да стане същински футболен празник. Дано ЦСКА успее да наложи волята си и да се поздрави с трите точки. Всички се надяваме това да се случи. Треньорите най-добре са осведомени с какво би трябвало да внимават " алените " Наблюдават ги и ги разучават. Нестор Ел Маестро добре знае кои са мощните страни на Лудогрец и кои са слабите. Не са несломим тим. Няма непобедими! ", стартира той.

Честно казано са доста обичаните ми мачове и не мога да кажа един съответен. Хубавите мачове са пред цялостен стадион и те са доста. С доста топли усеща посрещнах новината за реконструкцията за " Армията ". Радостен съм, тъй като беше време. Време е в България да има един хубав, съвременен и най-много приключен стадион! В Пловдив към момента не е завършен " Христо Ботев ". Предполагам, че стадионът на ЦСКА ще бъде едно същинско украшение и се надявам да стане подготвен в периоди. Дано няма спънки. ЦСКА заслужава един прекрасен дом, съобщи Петков.
 Стойко Сакалиев: Един исторически миг за всички нас
Стойко Сакалиев: Един исторически миг за всички нас

Администраторът на ЦСКА разчувствуван преди последния мач на " Българска войска "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР